Ik moet perfect zijn.

Ik ben te oud.
Niemand wil mij hebben.

Ik ben niet goed genoeg,
anderen zijn veel beter.

Mijn werkgever begrijpt niets van mij

Mijn partner houdt geen rekening met mij

Hier kom je meer weten van Byron Katie en haar methode The Work.
En klik hier voor meer informatie over Bruce Lipton.

Je overtuigingen zijn sterker dan je genen

We doen het iedere dag, we nemen iets waar en vinden er iets van. Zonder er bij na te denken hebben we een mening over een situatie, over iets dat je collega zegt of je partner doet of juist niet doet.
Onze opvattingen en overtuigingen zeggen iets over hoe wij naar onze omgeving kijken, gedreven door een beschermingsmechanisme dat ons tegen onze eigen angsten beschermt. Wanneer je over iemand oordeelt, zie je in feite je eigen vertroebelde denken in die ander. Vaak zijn het stressvolle gedachten die boosheid, frustraties, en verdriet veroorzaken. Overtuigingen die we zelf geloven en als objectieve werkelijkheid zijn gaan ervaren. Kun je je voorstellen wat er gebeurt als die overtuigingen over jezelf gaan?

Wanneer je op zoek bent naar iemand die je kan ondersteunen als je het nodig hebt, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Naast de verschillende methodes die worden aangeboden heb je ook te maken met een persoon waar jij je voor 100% veilig bij kunt voelen. In een coachingstraject is het niet de coach die de kracht geeft aan de samenwerking, maar de relatie cliënt en coach. Ik ben nieuwsgierig naar wat jou bezighoudt en samen gaan we eerlijk en openhartig ontdekken waar jij het meest baat bij hebt. Mijn ervaring is dat de behoefte per sessie kan veranderen. “Dancing in the moment”, dat is wat we gaan doen.

Je overtuigingen worden
je gedachten                                                   Je gedachten worden
je woorden                                                     
Je woorden worden
je daden
Je daden worden
je gewoonten
Je gewoonten worden
je waarden                                                     
Je waarden worden
je lot

Bruce Lipton

Zo makkelijk gaat dat, maar willen we zo leven? Kunnen we ons niet beter in onze opvattingen en overtuigingen verdiepen  en ze eens toetsen op waarheid? Met dat loslaten wordt je leven niet meer bepaald door gevoelens van frustratie,  boosheid  en  verdriet. Kun je een voorstelling maken hoe je leven er dan uit ziet? Ik wil je hierbij graag helpen met een eenvoudige, maar uiterst effectieve  methode waarin je zelf gaat ontdekken hoe anders je door het leven gaat zonder deze negatieve gedachten.

Ik ben benieuwd naar de overtuigingen die jouw leven beïnvloeden.